Политика на GDPR

Уточняващ текст относно обработката и защитата на лични данни

Като Op. Dr. Erhan Gezer Clinic ("Op. Dr. Erhan Gezer Clinic"), ние отдаваме голямо значение на защитата на вашите лични данни в качеството на администратор на лични данни, в рамките на Закона за защита на личните данни №. да получите вашите лични данни, нашите законови основания за получаване и обработване на лични данни, целите, за които обработваме вашите лични данни, дали прехвърляме лични данни и на кого ги прехвърляме, както и вашите законови права, този текст за разяснение относно обработката и защитата на лични данни („Текст“) е изготвена.

Op. Dr. Erhan Gezer Clinic обработва Вашите лични данни в съответствие със закона, предотвратява неправомерно обработване на личните Ви данни и незаконен достъп до тези данни и е предприел всички необходими технически и административни мерки, за да осигури най-подходящото ниво на сигурност, за да гарантира защитата на личните данни. данни.

СЪГЛАСИЕ и ОДОБРЕНИЕ

Когато прочетете този текст за разяснение, се счита, че приемате, декларирате и се задължавате, че сте напълно и напълно информирани за факта, че Op. Dr. Erhan Gezer Clinic извършва процес на обработка на данни и че сте били информирани за обработката на вашите лични данни и че сте дали съгласието си за обработка на личните Ви данни.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКА

Op. Dr. Erhan Gezer Clinic

Връзка за връзка: www.drerhangezer.com

Имейл: erhangezer@gmail.com

Адрес: Harbiye, Macka Street, No:18, Vehbi Bey Apt. 1st Floor, Apt. No:2, Sisli, İstanbul, Turkey

Телефон: +905012562200

Дата на актуализация 27 септември 2022

Споделяне на страница:

Онлайн консултация

Нашият екип от експерти ще извърши напълно безплатна оценка на вашата ситуация.